Λίγα λόγια για την Ελληνική Ενδοδοντική Εταιρεία

Η Ελληνική Ενδοδοντική Εταιρεία είναι η επιστημονική εταιρεία που δραστηριοποιείται στη χώρα μας  από το 1988 και έχει σκοπό την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας ενδοδοντικής θεραπείας κατά την άσκηση της οδοντιατρικής προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.  Με τη συνεχή ενημέρωση  και εκπαίδευση των Οδοντιάτρων μέσω συνεδρίων, ημερίδων και δράσεων στοχεύει στη βελτίωση της παρεχόμενης περίθαλψης και την ανύψωση του επιπέδου της στοματικής υγείας. Πεδίο δράσης της αποτελεί η πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των νόσων του πολφού και των περιακρορριζικών ιστών καθώς και άλλων ειδικών προβλημάτων που αφορούν το χώρο της Ενδοδοντολογίας, όπως οι τραυματικές βλάβες, τα ενδοπεριοδοντικά προβλήματα κλπ. Για την αποτελεσματικότερη και πιο σφαιρική προώθηση του κλάδου της Ενδοδοντολογίας συμπράττουμε με άλλες επιστημονικές εταιρείες που δραστρηριοποιούνται στον ελλαδικό χώρο αλλά και τις μεγάλες Eνδοδοντολογικές εταιρείες του εξωτερικού, όπως την European Society of Endodontology  και την American Association of Endodontists.

Με απόφαση της Σ.Ε.Ε.Ο η Ελληνική Ενδοδοντική Εταιρεία αποτελεί πιστοποιημένο πάροχο συνεχιζόμενης εκπαίδευσης για τα έτη 2018-2023.

Νέα της ελληνικής ενδοδοντικης εταιρείας

Διαβάστε τη θέση της Ελληνικής Ενδοδοντικής Εταιρείας για "Το σπασμένο μικροεργαλείο"

Εξασφαλίσαμε και άλλες ποδιές απο τα οδοντιατρικά Αποστολίδη με την ίδια προσφορά!​

Προσφορά για την ηλεκτρονική μας αναβάθμιση: ειδικές προσφορές για κατασκευή ή αναδιαμόρφωση ιστοσελίδας, δημιουργία και διαχείριση social media καθώς και υψηλότερη εμφάνιση στις μηχανές αναζήτησης.
Μια ενδεικτική προσφορά για τα μέλη είναι κατασκευή ιστοσελίδας στην αρχική τιμή των 250€ από 350€ με τις ίδιες παροχές.
(Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την επιχείρηση στην παρακάτω διεύθυνση: www.web-tonic.com)
Για όλα τα παραπάνω οποίος ενδιαφέρεται επικοινωνεί με τον:  Γιώργο Παπαϊωάννου 698 0947 181 

Η ημερίδα “ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΣΗ: 5-0” ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ. Εναρμονιζόμενοι πλήρως με τις προτροπές των ειδικών αλλά και με την κοινή λογική, αναγκαζόμαστε να αναβάλουμε το σεμινάριο για τη μηχανοκίνηση για ευθετότερο χρόνο. Ευχαριστούμε πολύ για το ζωηρό ενδιαφέρον και ελπίζουμε να τα πούμε το συντομότερο δυνατόν.

26.2.2020 στις 20.30, στα γραφεία της ΕΕΕ: Θα ανταλλάξουμε απόψεις και εντυπώσεις από όσα ακούσαμε πρόσφατα στο συμπόσιο στη Θεσσαλονίκη.

Τετάρτη 29/1 στις 8.30 στα γραφεία της Εταιρείας θα συζητήσουμε κάποια καθημερινά θέματα δεοντολογίας, που μας προβληματίζουν όλους. Στο facebook στη σελίδα Endo Forum, έχουν αναρτηθεί χρήσιμα άρθρα για αυτό το θέμα.

Στα γραφεία της ΕΕΕ την Τετάρτη 27/11, θα μιλήσουμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τις αναγγενητικές τεχνικές.

Τετάρτη 30/10/2019 συνάντηση στο χώρο της εταιρείας με θέμα: “νέα από το πανευρωπαϊκο συνέδριο ενδοδοντιας”

1-2/2/2020 23ο Πανελλήνιο συμπόσιο ενδοδοδοντίας “εκ βιολογίας αρξασθαι” στο Μέγαρο Μουσικής θεσσαλονικης

8ο Περιφερειακό Συνέδριο Ενδοδοντίας Στις 27-28 σεπτεμβριου θα πραγματοποιηθει το 8ο περιφερειακό συνέδριο ενδοδοντιας στην Καλαμάτα.